Facebook'tan takip et!

2 Haz 2011

Diablo 3 Witch Doctor İncelemesi

 
Umbaru kabilesinden gelen bir büyücü ırkı Witch Doctor. Bir çok kabilelerden oluşurlar ve Teganze taraflarında yaşamlarını sürdürürler. Kabileler kendi aralarında her daim savaş içindedir. Ama bu savaşların nedeni geçimsizlik, anlaşmazlık falan değil; bu savaşların dini tören olarak görülmesidir.


Bu dini törenlerine göre kazanan taraf kaybeden askerleri kurban olarak alabilir. Sadece savaşta kazanılan kurbanları geçerli görmektedirler (henüz koyunu keşfetmedikleri belli :)).






Witch Doctor'ın Özellikleri

Ağırlıklı büyücü sınıfı olan Witch Doctor düşmanlarını yok ederken çeşitli tozlar ve büyüler kullanır. Rakibinin zihninde ve bedeninde ateşten patlamalara sebeb olan büyüleri vardır. Aynı zaman da zehirli ruhlar, değişik canavarlar çağırarak rakiplerini yok edebilir. Öldürdüğü rakibin derisini bedeninden ayırmak üzere Undead'ler de çağırabilir.


Fiziksel atağı daha düşük fakat büyüsel atağı yüksek bir büyücü sınıfı diyebiliriz kısaca. Summon edebilen bir büyücü sınıfı Witch Doctor.

 Witch Doctor'ın  Skilleri









Diğer skilleri;

Wall of Zombies: Önceki Diablo'lardan bildiğimiz Firewall'a benzeyen bu skill ile düşmanlarımızın ilerlemesini engelleyebileceğimiz bir duvar örüyoruz. Hem de zombilerden!




Mongrel: Bir çeşit summon skill'i daha. Bir iskeletten şeytani bir köpek summon etmeye yarar.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder