Facebook'tan takip et!

1 Haz 2011

Diablo 3 Barbarian İncelemesi

Barbarian'ların Hikayesi

Barbarian Arreat dağı ve çevresinde yaşayan onurlu bir ırk. Dini inançlarına göre öldükten sonra Arreat dağına gömülmeleri gerekir, aksi taktirde ruhlarının dünyada başıboş dolaşcağına inanırlar. Bu dağı hayatlarınapahasına korurlar.


Fakat hatırlarsınız ki Diablo : Lord of Destruction ek paketinde melek Tyrael, Worlstone'u parçalarken dağı da ortadan ikiye ayımıştır. Barbarian'lar oldukça öfkelenmiştir ama bir o kadar da çaresizlerdir. Dağlarına ne olduğunu öğrenmek ve yıkılan yaşam alanlarını kurtarmak, eski haline döndürmek için uğraşırlar. Diablo 3'e bu noktadan giriş yaparlar.

Barbarian'ların Özellikleri

Barbarian'ların oynanış teknikleri kaba kuvvete dayanıyor. İyi kılıç kullanabiliyorlar, yüksek fiziksel hasar veriyorlar, büyü konusunda da bir o kadar beceriksizler. Henüz 5 adet skill'leri duyuruldu. Bunlar Diablo 2'den bildiğimiz Whirlwind, Leap ve yeni eklenenler Cleave, Ground Stomp ve Seismic Slam.



Barbarian'ın Önemi

Büyüden anlamayan, safkan dövüşcü karakteri Barbarian'ımız (benim şimdiden favorim :)) Blizzard tarafından çok önem verilmiş, üzerine düşülmüş bir ırk. Diablo 2'deki Barbarian ile Diablo 3 arasındaki farkı fazlalaştırmamaya, görünümü güzelleştirip özünü korumaya çalışmış Blizzard. Aynı zaman da Dİablo 3'de ne gibi bir ilerleme kat edildiğini göstermek açısından Barbarian'ın önemli bir ırk olduğunu düşünmüş Blizzard. Bunun üzerine yapımcı Rob Pardo şöyle diyor: "Eski oyuncularımızın tanıdık bir karakterle karşılaşmalarını ve onu ne kadar geliştirdiğimizi görmelerini çok istedik. O yüzden Barbar karakterine çok özen gösterdik. Eski saldırı hareketlerini bile ne kadar güzel gözüktüğünü hemen fark edeceksiniz." Gerçekten hoş gözüküyor Rob amca, ellerinize sağlık :)





Barbarian Skill'leri







1 yorum:

  1. Bonuses, Codes & Free Spins No Deposit Bonuses
    Bonuses · 1. Wynn Slots. Free Play · 사이트추천 2. Golden Nugget Casino. Free 벳 3 Play · 3. 승인 전화 없는 꽁 머니 사이트 Super Slots. 해외 토토 사이트 No Deposit · 4. 포커페이스뜻 Microgaming. Free Play · 5. Microgaming

    YanıtlaSil